Agrosistem

BAŠ SVE ZA NAVODNJAVANJE

Kapljači

Leave a comment

Kapljači

NaanDanJan

NaanDanJain Irrigation Ltd., je vodeca multinacionalna kompanija u oblasti proizvodnje opreme za navodnjavanje. Više od 70 godina sa distributivnim centrima u preko 80 zemalja plasiraju se proizvodi vrhunskog kvaliteta. Od 2007.godine ujedinjuju se kompanije NaanDan i Jain u multinacionalnu kompaniju sa ciljem zaokruživanja palete proizvoda I lakšeg plasmana svojih proizvoda.
Tim stručnjaka neprestano radi na usavršavanju opreme za navodnjavanje pri čemu se strogo vodi računa na održavanju kvaliteta koji je uskladjen sa ISO 9001:2000 standardom.

kapljac

KAPLJAČI
Koriste se najčešće kod kontejnerske proizvodnje i kod proizvodnje u hidroponiji,kapljaci su obezbedjeni kompenzatorima pritiska tako da bez obzira na pritisak u sistemu,nagib terena i dužine laterala.

Click Tif
-U kontejnerskoj proizvodnji
-Kapljač ima ugrađen kompenzator pritiska
-Ujednačenost kapanja preko 96%
-Protok po kapljaču 2, 4, 8, 12 l/h
-Radni pritisak 2 – 4 bar

Kapljaci Irriga

Irriga kapljaci

Koriste se najčešće kod kontejnerske proizvodnje i kod proizvodnje u hidroponiji,kapljaci se sastoje od kapilara duzine 80 cm , precnika 1mm i ubodnog kapljaca.Duz kapilarnog creva je lavirint koji sluzi ka regulator pritiska.Medjutim u zavisnosti od ulaznog pritiska i broja kapilara po jedinici povrsine ,protok se krece od 3,5do 6,5litra\sat.Prilikom postavljanja treba voditi racuna da duzina voda ne prelazi 20 metra ili treba napraviti prikljucak na glavni vod sa obe strane.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s